top of page

Gastenboek Optikit

 

 

"Beste,
Anderhalf jaar geleden hadden we contact over een Optikit die als wedstrijdboot gebruikt moest gaan worden. Je verzekerde ons dat bij netjes werken de boot zeker door de meting zou komen. Je had gelijk! We hebben de boot in de voorjaarsvakantie met veel plezier in een dag of vier gebouwd met de opa van Michiel, waarna hij er wedstrijden mee is gaan zeilen. Hij heeft hiermee dit voorjaar zelf met windkracht zes op het IJsselmeer mee gezeild tijdens de internationale Dutch Youth Regatta (zie foto's). De boot hield zich geweldig. Dit wilden we je toch even laten weten. We hebben nog enkele kleine suggesties, mocht je belangstelling hebben, maar verder veel dank voor je fantastische kit!"
 
Michiel Bakker
 

Bootbouw 4-daagse een groot succes!

 

Onder het motto: "Samen bouwen is gezelliger" organiseerde Bouweenboot.nl een -bouw 4 daagse- op een prachtige camping.

 

Al dan niet samen met je (klein)kinderen en/of partner in een 4-tal ochtenden onder begeleiding je eigen Optikit bouwen. Als het droog was bouwden we lekker buiten. Als het regen bouwen we in grote (open) tenten. Mocht je dat willen dan was het mogelijk nog een paar dagen langer door te bouwen 'op eigen houtje'.

De bootbouw-4-daagse was een groot succes!

Een mooi voorbeeld van dhr. Van Asperen
Gastenboek Optimist bouwpakket
Optimist bouwpakket
De heer Steentjes uit Brielle

 

"Ik vind het totaalpakket, inclusief het lijmpakket, heel volledig en het bouwsysteem prachtig passend. Zonder over- drijving alle lof hiervoor.

Het maakt het bouwen erg leuk en  ontspan-nend. Onze Optikit is dit voorjaar te water ge- laten, uitgevoerd als een Pokemon (naar ontwerp van onze kleinzoon), met kinderchampagne gedoopt en er is gezeild. De eerste keer opa met kleinzoon, maar onze kleinzoon is dit voorjaar naar de zeilschool geweest voor de eerste lessen van optimist zeilen. Bij de zeilschool was veel bewondering voor deze mooie optikit die ook nog eens als snelste zeilde! Al met al een enorm succes, waarvan wij graag nog wat foto's toevoegen"

Jos Wassink uit  Leusden

 

"Afgelopen donderdag heeft het Optimistje zijn eerste tocht gemaakt voor strand Nulde. De wind trok flink aan en het ding spoot als een wilde over het water. Ook met mij (85 kg) erin. Dikke pret. Nu nog een hoosblikje halen"

 

Gastenboek Optikit bouwpakket
Dirk Jan de Graaff uit Saas Fee, Zwitserland

 

"Verleden week heb ik de bouw van 2 optimisten succesvol volbracht, ze moeten alleen nog geschilderd worden. 1 ervan heb ik samen met iemand (eigenaar) van 11 jaar gebouwd. Prima paketten, ik heb absoluut geen enkel probleem ondervonden"

bottom of page